Infiniti G20 Nissan Primera Forum banner

1 - 20 of 23 Posts

·
Administrator
Joined
·
5,071 Posts
Discussion Starter #1
After looking around for some of Po's (My P10-VE Panda) threads, I realized they were all over the place. And it might make sense to create a single summary/history post that has links to all of the relevant thread regarding my car. So here we go:


Header (Edge Racing, a.k.a. SSAC 2.5") and radiator install thread
Ohlins suspension rebuild thread
Brake upgrade time (P11 from, [email protected] BBK rear)
SR20VE install thread
Calum RT VVL activating ECU install thread
Very cool ATI crank test fit (which I could have afforded it at the time and kept it) thread
Found/fixed issue with my WB
Some cosmetic pics of Po
00-02' P11 LSD trans (with B15 FD) and Centerforce clutch install
SR20VE 20V header & Snickers custom 2-1 secondary install
Tecnocast wheels (with small repair)
P10 Loco Poly Subframe Bushings Install

I have a few other projects for Po in work right now. I will start threads for them and link them here in this history thread as time goes on.
 

·
Administrator
Joined
·
5,071 Posts
Discussion Starter #4
Hey, I'm doing what I can to contribute to the forum here. And Marcus, your car is looking MUCH better then it did when I first met you. Keep up the good work!
 

·
Administrator
Joined
·
5,071 Posts
Discussion Starter #7

·
Administrator
Joined
·
5,071 Posts
Discussion Starter #8
I just added the 20V header install thread at the top (which I updated tonight), and I updated the B15 transmission install thread tonight as well.
 

·
Administrator
Joined
·
5,071 Posts
Discussion Starter #10
Code, I vote you take Po for a drive and tell me what you think? =)
 

·
Administrator
Joined
·
5,071 Posts
Discussion Starter #13

·
Administrator
Joined
·
5,071 Posts
Discussion Starter #14
Well, figured I'd add more "history" to this thread.

This past Saturday I took a road trip to Las Vegas with one of my local B13 SE-R VE buddies. My car did well, but I found I had an alignment issue and the car was running a bit hot. I installed a Mishimoto 12" slim fan, but didn't have time to get it hooked up until today. It's currently kicking on when the "high" signal is sent.

I also got a few transmission switch connectors for my B15/P11 trans. I cut the old sensor wires off my old SE-R transmission to use so I can make patch cables to go from my P10 harness to the B15/P11 trans. I should have the patch cables finished and installed this week.

Let's see, what else is on the agenda in the near future...
  • Adjust clutch (it engages a bit high for me)
  • Install the copper gasket (primary to secondary) that I ordered yesterday.
  • Install replacement WideBand O2 sensor and start tuning!
  • Start cleaning up the spare engine harness I picked up last week.
  • Install updated harness and COP/Nismotronic combination.
  • Fix my rear door (won't open, has a broken plastic clip in there)
  • Finally get back to working on HID's!
 

·
Administrator
Joined
·
5,071 Posts
Discussion Starter #15
Oh, and I fixed my oil leak. I had replaced the front main seal a few weeks back (and it did need to be replaced or reseated) because I thought that was the main source of my oil leak. Turns out it was the chain tensioner gasket or o-ring. Not sure which one? I replaced them both, and pressure washed the motor. She's looking MUCH better under the hood now! I guess I'll take some pics and post them in the next few days.
 

·
Administrator
Joined
·
5,071 Posts
Discussion Starter #17
Per request (Frank)..

Radiator hoses, old and new:


Installed:


B15 Trans in a P10 (switches all installed and hooked up).


Connector for the B15/P11 trans switches:


CS adjustable cams installed:

 

·
Administrator
Joined
·
5,071 Posts
Discussion Starter #19
LOL!! I didn't post a pic of the spare wiring harness I picked up to do the COP setup, or the spare connectors I got from Wiring Specialties.. I will post those soon too,
 
1 - 20 of 23 Posts
Top